Трамп – ідеальний агент Кремля

Найсміливіші мрії Путіна збулися

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, напевно, перший раз в житті сказав правду - Путін більше не рветься до "Великої сімки". У нього інша мета - зруйнувати її. І потужна підтримка є. Хотів того Дональд Трамп чи ні, але він став головним помічником Кремля в цій справі. Останнє підтвердження - влаштований ним скандал на саміті лідерів країн G7 в Канаді.

Хотів того Дональд Трамп чи ні, але він став головним помічником Кремля у руйнуванні G7

Ще СРСР прагнув домогтися розколу між США і Західною Європою. Це була основна мета його європейської політики. Путінська Росія вирішила повторити досвід радянських попередників.

Антиамериканізм - головний козир кремлівської пропаганди. Російські ЗМІ, тролі, боти, агентура давно намагаються розпалити антиамериканську істерію в Німеччині, Франції та інших європейських країнах. Робота ця стала подвійно успішною, коли до влади в США прийшов Трамп з його антиліберальним і антиєвропейським політичним курсом. Тепер, згідно з опитуваннями, німці, наприклад, відносяться до американського президенти гірше, ніж до російського диктатора. Трамп змінив Путіна в ролі головного європейського алергена. Вперше у післявоєнній історії союз США і Західної Європи опинився під загрозою. Нічого кращого Кремлю і бажати не можна.

Німці відносяться до американського президенти гірше, ніж до російського диктатора

Кілька років тому я жартома порівняв Путіна з бабою із казки Пушкіна "Про рибака і рибку": "Він хоче стати "володаркою морською" (світовим лідером), і щоб Обама був у нього на побігеньках". Найсміливіші мрії Путіна збулися. Президент Трамп, який змінив Обаму, поводиться як ідеальний агент Кремля (напевно не будучи таким безпосередньо).

Фінал цієї історії передбачуваний. Повернення до розбитого корита неминуче. Політична система США вже продемонструвала, що "дурне(трампо) стійка". Трамп приречений. А потім Путіну доведеться відповісти по повній програмі за допомогу Трампу на виборах, за спробу з його допомогою дестабілізувати і розколоти Західтаі інші злочини гібридної війни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі