Європа готова здати Україну

Світ готується відзначити ювілей Мюнхенської змови новою зрадою

Новий прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив, що підтримує ідею перегляду системи європейських санкцій, спрямованих проти Росії. Виступаючи в італійському парламенті, він пояснив свою позицію так: "Ми станемо поборниками відкритості по відношенню до Росії, яка зміцнила за останні роки свою міжнародну роль у вирішенні різних геополітичних криз". Мабуть під "зміцненням ролі" Росії новий італійський лідер має на увазі окупацію Криму, війну Росії на сході України, понад 10 тисяч убитих громадян України та геноцид, який Путін влаштував у Сирії.

Мабуть під "зміцненням ролі" Росії новий італійський лідер має на увазі окупацію Криму, війну на сході України та геноцид, який Путін влаштував у Сирії

Але далі глава уряду Італії видав справжню сенсацію: "Ми станемо ініціаторами перегляду системи санкцій, починаючи з тих, які пригнічують громадянське суспільство в Росії". Дискусії з приводу того, чи є в Росії громадянське суспільство, чи немає, ведуться давно. І ось, нарешті, Джузеппе Конте поставив крапку. Громадянське суспільство і його лідери в Росії виявлені: це Дерипаска, Абрамович, Сєчин і далі за списком Forbes. Вважаю, Нобелівський комітет просто зобов'язаний негайно вручити італійському прем'єру премію з економіки за це відкриття.

Джузеппе Конте - один з адресатів листа Олега Сенцова. Його український в'язень совісті, який голодує вже майже місяць в заполярному путінському концтаборі, написав лідерам країн "Великої сімки". У цьому листі Олег Сенцов подякував цим людям за те, що вони і їх країни "роблять для України" і попросив допомоги у вирішенні доль українських політичних в'язнів. Свого листа Сенцов завершив так: "Удачі вам у вашій нелегкій справі".

Маю велику надію, що Сенцов не дізнається про слова одного з адресатів свого листа і не зрозуміє, якою саме "нелегкою справою" зайняті деякі з тих, кому він дякував

Маю велику надію, що мужній український патріот не дізнається про слова одного з адресатів свого листа і не зрозуміє, якою саме "нелегкою справою" зайняті деякі з тих, кому він дякував за допомогу Україні і на кого він сподівається в своїй боротьбі.

Італія далеко не самотня. Нещодавно, під час візиту Путіна до Австрії, президент цієї країни Ван дер Беллен похвалився, що знайшов спільну мову з Путіним. Повідомив, мовляв, "Європа можлива тільки з Росією" і гаряче підтримав ідею "Північного потоку-2". З приводу політичної складової цього путінського проекту цілком виразно висловився помічник держсекретаря США Уесс Мітчелл, який пояснив, що даний трубопровід "послабить безпеку України перед обличчям російської агресії і зробить Європу більш залежною від російської монополії".

Політики і великий бізнес багатьох країн Європи готові здати Україну

Політики і великий бізнес багатьох країн Європи готові здати Україну, не кажучи вже про далеку Сирію, заради путінських вуглеводнів та інших принад бандитської економіки Росії. Не випадково товарообіг між Росією і Німеччиною в 2017 році виріс на 22,8% в порівнянні з попереднім роком, а за січень-березень 2018 року цей показник зріс на 22% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Вражає ставлення планети до ЧС-2018, який, в зв'язку з жахливими заходами обмежень для громадян Росії, доречніше назвати ЧУМА-2018. Олімпіаду-1980 в Москві у зв'язку з вторгненням радянських військ в Афганістан бойкотували 65 країн. Замість прапорів США, Канади, Японії і абсолютної більшості країн Європи радянським керівникам довелося пишатися тим, що до них приїхали прапори Зімбабве і Анголи.

Жодна держава не заявила про бойкот ЧУМИ-2018

Путінська Росія вторглася на територію України, частину анексувала, іншу окупувала і веде війну з Україною. Жодна держава не заявила про бойкот ЧУМИ-2018. Жодна! Важко повірити, що біди афганського народу 38 років тому європейці прийняли ближче до серця, ніж війну в центрі Європи, яку розв'язав Путін. Швидше, лідери країн Заходу зменшилися, стали не здатні до прийняття глобальних рішень.

Цього року 30 вересня виповнюється 80 років з дня укладення Мюнхенської угоди, яку підписали Даладьє, Чемберлен, Гітлер і Муссоліні. Є відчуття, що світ готується відзначити цей ювілей новою зрадою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі