Закидайте помідорами і забудьте

Росія краще за Україну захищає свій життєвий простір

Щодо Дорна. Не сумніваюся жодної миті, що йому реально пофіг на Україну, Росію і на Донбас. Не було б пофіг - висловив би позицію ще 2014 року.

Але те, що він говорить зараз, свідчить лише про одне. Російське суспільство (на чолі з державою) краще захищає свій життєвий простір.

Аби виступати в Росії і заробляти там гроші від продажу продукції, ти мусиш не просто не "наїжджати" на владу. Ти мусиш демонструвати публічно тотальну лояльність до її політики - у тому числі і зовнішньої.

Аби заробляти в Росії гроші, ти мусиш не просто не "наїзджати" на владу. Ти мусиш демонструвати публічно тотальну лояльність до її політики

А от в Україні можна заробляти, будучи її ворогом. І 2/3 суспільства скажуть: "а що таке?"

Тому нічого особистого. Лише бізнес. А Дорн та інші - просто індикатор того, що Україна себе так і не готова захищати, як і не була готова раніше.

Окрема категорія співгромадян з олівцем уважно вивчає кожне висловлювання когось більш-менш відомого у шоу-бізнесі, аби винести вердикт: "От цей - за нас, а цей - проти. Фу! Він для мене помер!"

А вам в голову не приходило, що оті, які "проти" - вони висловлюються так, тому що це викликає настільки бурхливу реакцію? Адже це показує, що їх "позиція" - комусь цікава? А чи має бути вона цікава?

Ну от дізнаюся я, що якійсь "танцюр ногами" із кордебалету Кобзона (не впевнений, що у нього є кордебалет, але мова про принципи, тому реальністю можна нехтувати) виступає "за ДНР". І що мені з цим робити? Битися головою об стіну?

Таке враження, що існування України залежить від думки газманових-кобзонів. Смішно

Скажу вам страшну річ. У часи нацистів був Гайдеггер - один із найвидатніших розумів ХХ ст. Так от, він був за нацистів. І це не якийсь "співак ротом", який може взагалі не мати жодної думки у голові.

Чи значить це щось? Мабуть, значить, але це - окрема тема.

А читати про те, що хтось для вас "помер" - мені набридло. Закидайте їх помідорами і забудьте.

Реально, таке враження, що існування України залежить від думки газманових-кобзонів. Смішно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі