Битва за демократію тільки починається

Полем битви стануть такі країни як Україна, Сирія, РФ, Лівія та інші країни перехідного періоду

Як я і припускав ще два роки тому, Україна повинна битися за свого американського президента так само, як і за власну Незалежність.

Сьогодні у нас на очах розгортається драма битви за Демократію і Новий світовий порядок, який ніхто не смів порушити з часів Другої світової війни. Полем битви стануть такі країни як Україна, Сирія, РФ, Лівія та інші країни перехідного періоду.

7 грудня 1941 Японія напала на Перл-Харбор, що послужило приводом для вступу США у Другу світову війну.

У березні 2016 року Кремль атакував сервери Демократичної партії, з подальшою атакою на кандидата від партії Гілларі Клінтон та всілякою підтримкою її опонента Трампа. В результаті чого, другий здобув перемогу і зараз думає, чим розраховуватися з тими, хто цю перемогу забезпечив.

Весь цей період Україна або проспала, або займалася тактичними завданнями з відвоювання декількох кілометрів Донбаської землі. При цьому, всі заслуги за військові, економічні і навіть політичні успіхи влади урочисто приписували собі.

Напередодні виборів у США я писав, що світ входить у ту фазу, коли зникнення деяких міст і навіть країн просто перестануть помічати через турбулентність у всьому світі помножену на стрімкі інформаційні потоки.

Хто зараз згадує Алеппо, застосування хімічної зброї проти мирного населення в Сирії або хоча б розстріл патрульних у Княжичах під Києвом?

В інформаційну епоху будь-яка держава має працювати на випередження і прораховувати свого супротивника на п'ять-десять кроків уперед. Україна цей шанс упустила, надавши ініціативу всім кому не лінь, і втративши власну.

Для тих хто ще не в курсі, битва за Демократію тільки починається, і полем битви будуть країни перехідного періоду, включаючи Україну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі