Армія клоунів і другий Афган

Росія поступово втягується в Сирії в справжню війну з афганського сценарієм

Путін змусив російських військових виконувати роль клоунів, розважаючих телеаудиторію. До початку інтервенції в Сирії українська авантюра зайшла в глухий кут. А публіці треба було підкинути щось "гаряченьке", щоб відвернути увагу від економічної кризи. В результаті з'явився сирійський ПР-проект під умовною назвою "Путін-переможець", спрямований на підвищення популярності влади.

В якості масовки використовували російську армію. Кінцевим продуктом усіх цих зусиль стало щовечірнє телешоу: "як ми бомбимо ісламістів". Люди дивилися на літаки і розриви снаряді, як на якийсь голлівудський серіал, не замислюючись про те, що під російськими бомбами гинуть сотні мирних жителів.

Люди дивилися на літаки і розриви снарядів, як на голлівудський серіал, не замислюючись про те, що під російськими бомбами гинуть сотні мирних жителів

Цвяхом програми стало помпезне шоу під назвою "Взяття Пальміри" зі знаменитим концертом за участю Ролдугіна у фіналі.

Однак "не довго музика грала". Клоуни в погонах думали, що грають у війну, а війна грала з ними. З Пальміри "визволителі" ганебно втекли.

Останнім часом все більше росіян гине під час бойових дій. Росія поступово втягується в Сирії в справжню війну з афганського сценарієм. Місцеві маріонетки, як це було і в Афганістані, воювати не хочуть і не можуть. Російським інтервентам все частіше доводиться брати пряму участь у бойових діях, в тому числі і на землі.

Зараз російську армію змусять "спокутувати кров'ю" ганьбу падіння Пальміри - терміново відбивати місто у ісламістів, інакше сценарій переможного телешоу розсиплеться.

Клоунада перетворюється в жорстокий римський театр, який "не читки вимагає у акторів, а повної загибелі всерйоз". Сирія стає Афганом 2.0.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі