Путінський режим не самотній

Він тільки частина світового жлобства, яке намагається взяти реванш у культури у всьому світі

У Сполучених Штатах триває мегаскандал з приводу сексистських висловлювань Дональда Трампа в стилі: я зірка - мені будь-яка дасть. Невже раніше було незрозуміло, що Трамп - жлоб, агресивний міщанин, що дірвався до грошей і влади над людьми, із примітивним світоглядом і пристрастями шахраюватого крамаря з 19 століття.

Жлобську сутність Трампа видають не тільки політичні, але й естетичні уподобання. Досить подивитися на його інтер'єри будинку, що нагадують житло циганського барона-наркоторговця або нового росіянина з Рубльовки.

Жлобство, войовниче неуцтво, гомерична вульгарність об'єднують Трампа з Путіним і російської "елітою"

Жлобство, войовниче неуцтво, гомерична вульгарність об'єднують Трампа з Путіним і російської "елітою". У них спільна естетика тріумфуючого хамства. Згадайте хоча б путінські жарти: десять жінок згвалтував - ми всі йому заздримо!, обріжемо так, щоб у вас взагалі нічого не виросло! і т. д.

Підтримка кандидатури Трампа мільйонами американців свідчить, що путінський режим не самотній. Він тільки частина світового жлобства, яке зараз намагається взяти реванш у культури у всьому світі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі