У цій війні виросло нове покоління україноненависників

Тут буде 36 тисяч військових, що воювали проти української армії. Тут будуть бездомні. Тут буде молодь, яка вже за ці три роки сформувалася у ворожості до всього українського. Уже виросли нові україноненависники. Вони будуть їхати у Велику Україну і робити теракти. Будуть голосувати проти українських інтересів, тягнучи нас в "азійщину".

Двометровий красень-кулеметник став мішенню снайпера. Саме за такими полюють. Ворог знову тішиться, що ми втрачаємо знакових людей. Але ж ми втрачаємо щотижня. Просто не усі - оперні співаки світового рівня. Багато українців уже забули про війну. І тоді Бог допускає отаку смерть, "відому", щоб нагадати: війна ще існує.

Статистика воєнних смертей приховується і занижується. Так було завжди, у всіх війнах. В австрійській армії, російській імператорській, радянській, і в УПА.

Наші добровольчі батальйони - поза законом. Якщо гинуть бійці-добровольці, це в статистику штабу АТО не вносять. Бо їх там не має, за "мінським договорняком". Добровольців зараз усунуті від лінії фронту. Адже вони - воюють завзято. Їх бійці гинуть, і тоді про них стає відомо. І ворог кричить: а у вас незаконно добровольчі батальйони воюють і порушують перемир'я.

Хто йде у ці загони? Зараз - багато молоді,18-25 років. Нещодавно у Винниках під Львовом мобілізувалася 23-річна жінка. Лишила удома на матір 3-річну дитину і пішла воювати. Це відчайдухи. Більшість із них - самотні. "Там" утікають від життя.

Наші добровольчі батальйони - поза законом. Якщо гинуть бійці-добровольці, це в статистику штабу АТО не вносять

Але ми втрачаємо людей і живими. Уже близько 2 мільйонів за час війни виїхало за кордон.

Хорватія у 90-х вела 4 роки затяжної війни. За цей час зміцнила армію і вирішила конфлікт із Сербією за чотири дні. Ми почали армію реформувати активно. Але зупинилися і вже не міняємо. Солдатів нагодували, одягнули, дали їм автомати. Але нам потрібна новітня зброя. А це кошти. Якщо ж дадуть нам кошти, то потрібні домовленості, гарантії, зобов'язання. У цьому напрямку рухів не бачу.

Росія нас усіляко провокує на активні бойові дії. Україну вона вже розбалансувала, у всемогутності утвердилася, тепер їй потрібне зняття санкцій. Перед президентськими виборами у 2018 році Путіну потрібні будуть нові козирі - зміцнення своєї економіки. Росія відступить, дорогою спалюючи міста, руйнуючи до "нуля" інфраструктуру. Щоби лишити нам болючу руїну. Тут буде 36 тисяч військових, що воювали проти української армії. Тут будуть бездомні. Тут буде молодь, яка вже за ці три роки сформувалася у ворожості до всього українського. Уже виросли нові україноненависники. Вони будуть їхати у Велику Україну і робити теракти. Будуть голосувати проти українських інтересів, тягнучи нас в "азійщину".

Коли завершаться смерті, чи брати нам знову цей тягар собі до хати?

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі