У Єгипті - мумія Рамзеса, а в нас буде мумія Рамзана

Олександр Сотник прокоментував публічні погрози чеченських лідерів на адресу російських опозиціонерів

І знов з приводу "чеченських попереджень".
Я вбачаю у цьому інформаційному вбросі кілька цілей:

1. Відвернути увагу російського суспільства від прийдешніх важливих подій, пов'язаних із неминучим обваленням російського ринку у зв'язку зі скасуванням санкцій проти Ірану;

2. Полякати суспільство: мовляв, "якщо не Путін - тоді буде Кадиров, і до ворожки не ходи";

3. Хтось порадив Кадирову попіаритися таким "жорстким чином", а він зробив все буквально, оскільки мозку в черепі у "академіка" небагато, а нагадати про себе - "великому і жахливому" зайвий раз хочеться. І його кишенькові "джигіти" - туди ж, підтримали господаря.

Моя думка: ніякого "планового відстрілу" в Москві та регіонах Кадиров не планує. Силовики стоять на "низькому старті", і якщо цей борзий хлопець ще раз заявить про себе за допомогою відстрілу - рішення по ньому буде прийнято негайно, і яким воно буде - можна собі уявити. Якщо цей "герой" настільки крутий - його і зварять круто заживо, бо намуляв очі навіть нашим озвірілим силовикам, і зуб на нього вони мають довший за бивень мамонта.

І ніякий Путін, разом з "академією гірничих наук", не допоможуть. Замуміфіцірують і заллють бетоном. У Єгипті - мумія Рамзеса, а в нас буде мумія Рамзана. З тією лише різницею, що сей фараон без піраміди обійдеться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі