Повєстка для вашого мальчика

На мій превеликий жаль, багато моїх друзів отримали повістки до лав Збройних сил України та воюють на сході України. Жаль - не тому що в ЗСУ, а тому що воюють. Я нескінечно важко переживаю війну в Україну, ще з тих пір, як була не війна - а окупація території Криму, УКРАЇНСЬКОГО Криму.

Саме тоді, хлопчина років 14, 15 березня закутаний в один флаг Рассєї пив горілку з горла і кричав про Пуціна. Там я вперше і побачила усі ці расєйські скрєпи та руський мір та дух. І я не хоу такого в Україні, ні за які ковріжки. Але, найгірше, що війна все ж таки пришла, і цей руський мір намагаються нам все ж таки нав"язати, і насилають, і насилають на нас своїх військових, привозячи у чергових гумнковоях озброєння для терористів.

У момент, коли черговому знайомому принесли повістку, я згадала, як напередодні виборів, один пан, не буду називати його ім"я, скажімо, анонім, обіцяв, що учасники АТО будуть отримувати 1000 грн в день. Більше того, він ще й дав цю обіцянку двічі!

І при всьому цьому досі продовжується призов до строковиї армії. А подейкуди срочнікі і додому після закіняення служби піти не можуть. Я розумію, що в країні війна, але чому б не епреветис армії на контракту основу? Невже солдати не достойні нормальної заробітньої платні за свою наднебезпечну роботу? І невже, на строковій службі можно виховати нормальну армію, якщо цивілізований світ відмовився від цієї ідеї?

Я натрапила на 112 з кулуарів Ради. Я там не була. не бачила.

Відео це просте:

По-перше, оцей пан веселіше виглядає з пов"язкою, пам"ятаєте? )) По-друге, Шуфрич все ж таки викfзує не нагіршу думку.

Друзі, реально, а що ви думаєте з приводу строкової/контрактної армії? Я пам"ятаю, як Юлія Володимірна ще 5 років тому заявила, що одразу піckя виборів буде відмінений призjв і буде перехід на строкову армію. після цього "останніх" призовів було більше, ніж прощань Михайла Поплавського, але все ж таки, контрактної армії досі немає. Та й насправді тільки лінивій нічо не казав про контрактну армію... але зараз же інший час.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі