Соратник Турчинова разом із родиною "молиться за Україну" на курортах

Сумні події, які супроводжували нашу країну на протязі попередніх місяців, бентежать уяву навіть самих відчайдушних скептиків.
Кривавий майдан, небесна сотня, вбивча влада, розкол держави, війна – все це тільки видима частина всього того, як можна характеризувати сьогоденну Україну. Нема жодної домівки, де не стояла "жалобна свічка" за вбитих чи на майдані чи в АТО людей…
Проаналізувавши і ретельно вивчивши хронологію подій в країні, ми відстежили деяких політиків і їх родини, які найбільш на слуху.
Олександр Дубовой – народний депутат, пастор, близький друг Турчинова, релігійна людина… Майже ідеальна репутація, але є одне але…
Рідне місто згадує нардепа ще з одного боку, як головного рейдера Одеси.
Коли ми почала шукати більше інформації з цього приводу, то побачили, що статті, які були раніше стосовно рейдера, побачити ми не змогли, так як вони активно знімаються з ресурсів.
Вивчаючи далі сторінки особисті нардепа в соціальних сітях і його родини, побачили ще більш цікаві речі:

Як ми добре бачимо, родина Олександра Дубового особливо не переживала за подіями, які відбувались в країні. Фото виставлено 15 марта, коли активні бої відбувались на території Криму.

Щаслива родина Олександра Дубового відпочиває за кордоном в той час коли починається штурм Євро Майдану. Фото виставлено 21 січня 2014 року. Потім ЗМИ будуть писати, що Олександр Дубовой активно підтримував майдан і знаходився на барикадах.

Ну і найбільш цікаве ми знайшли на сторінці племінника Кирила Дубового в його особистих відео. Статевий акт разом з розп'яттям Христа особливо символізує святі канони сім'ї Дубових.

Отже, коли Україна страдала від болю, а на Майдані гинули люди, не всіх "святих" тривожило це. І саме прикре, коли таке стосується цілих родин тих людей, які повинні захищати країну.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі