Олександр Аронець
Політичний експерт. Депутат Київської обласної ради. https://www.facebook.com/oleksandr.aronets
14.01.2015
5

Державна зрада Порошенком, Яценюком чи Гройсманом?

Пригадуєте, кілька днів тому Тимошенко розповідала, що проект бюджету, який надали депутатам перед голосуванням, та підписаний Президентом бюджет - це різні документи? Так ось, я глянув. І прифігів.


Наведу тільки кілька кричущих відмінностей.


У проекті на статтю видатків "Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України (КБК 111010)" було передбачено 225,5 млн.грн, а вже в підписаному законі 440,5 млн! Зважаючи на те, що Рада й так не квапиться приймати закони, то таке збільшення - це нонсенс, не кажучи вже про фальсифікацію документу!


Стаття "Надання медичних послуг медичними закладами Апарату Державного управління справами (КБК 301170)": було - 361,9 млн., стало 377,9 млн грн. Може краще б збільшити витрати на відповідну статтю для військовослужбовців?


У Нацгвардії зі статті видатків "Забезпечення виконання завдань та функцій Національної гвардії України (КБК 1003020)" забрали близько 4 млн.грн.
Зі статті "Забезпечення діяльності Збройних Сил України та підготовка військ (КБК 2101020)" забрали практично 17 млн. грн.


Що це як не державна зрада? І хто винен, Гройсман, Яценюк чи Порошенко? Думаю вони спільники... Впевнений, що пройде час і всі ці високопосадовці будуть відповідати за фальсифікацію документів, яку вони провернули на очах у всіх українців. Тільки втекти з України, як Януковичу, їм вже ніхто не дозволить!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі