Підлість і цинізм, народовбивчої системи

Як і передбачали реально незалежні й так само реально незаангажовані аналітики, зміна політичної верхівки в Україні внаслідок перемоги Майдану, жодним чином не змінила лишені у спадок ще від сатанинського Сов`єтського Союзу політичний устрій та форму стосунків владної верхівки з народом. Нинішня діяльність осіб котрі опинились в кріслах президента, прем`єр-міністра, голови Верховної Ради та їхнє найближче оточення, продовжують ганебну практику узурпації влади. Ігноруючи здоровий глузд й реальні потреби українського народу, "вчорашні другі" в уряді Януковича та викинуті на смітник історії невдахи режиму Ющенка, нині оголосили себе "батьками нації". Насправді, їхня діяльність є суцільним деструктивом й дискредитацією національної ідеї. Проте гріховне прагнення засвідчити загалові власну вагомість й будь-що утримати владу в руках, змушує їх вдаватись до дій і вчинків за які з часом обов`язково доведеться дати звіт.

Про практиковану постколоніальною адміністрацією Кравчука-Кучми-Ющенка-Януковича а нині й Порошенка форму стосунків високопосадовців та їх оточення з народом, не писали хіба-що ледачі, або вузькофахові видання. Безугавні заклики "потерпіти-почекати" (бо "не на часі") та звинувачення в приналежності до міфічних "провокаторів", були і залишаються головними відповідями на всі звернення, прохання і вимоги. Найбезневинніші прояви незгоди, як і в часи комуністичного тоталітаризму, цинічно трактують "замахом на державний устрій" й жорстоко переслідують.

Починаючи з другої половини 90-их років вже минулого століття, українські націоналістичні середовища щороку на свято Покрови (себто 14-го жовтня) зорганізовували масові заходи. Окрім традційних молитов до Божої Матері, відбувались й вшанування запоріжських козаків котрі вважали Богородицю своєю покровителькою, та вояків Української Повстанської Армії. Деякі літописці останньої стверджують, що саме 14-го жовтня 1942-го року, відбулось створення УПА як такої.

Зорганізовані націоналістами заходи в той день завжди наражались на спротив репрезантантів системи. Посадовці через суд добивались заборони маршів та пішої ходи, а силовики кийками карали кожного, хто спромігся піднятись з колін й ігнорувати вказівки антинародної системи.

Лишений Порошенку у спадок Януковичем ненормальний стан речей, рівно як й небажання вирішувати не одну сотню реальних перепон та проблем, обурював кожного незгідного з існуванням несправедливості. Зайве дивуватись, що саме в день святкування Покрови, про них вкотре вирішили нагадати владі.

Про заплановані заходи, пішу ходу й мітинг біля стін Верховної ради, владу було поінформовано у передбачений спосіб. Окрім вимоги нарешті визнати Українську Повстанську Армію воюючою саме за постання української держави потугою в часі Другої Світової війни, від парламентарів вимагалось засудити злочинну комуністичну ідеологію та прийняти рішення про амністію стосовно осіб, супроти яких порушувались кримінальні справи насправді з політичних міркувань. На жаль, прийняття вкрай важливих рішень було зірване особами котрі в часи свавілля Януковича гуртувались у фракціях Комуністичої Партії, Партії Регіонів, та багатьма членами фракцій "Батьківщина" і "Удар". Зареєструвавшись в сесійній залі, значний відсоток депутатів відразу її залишив. Зрозуміло, що відсутність кворуму позбавив Верховну Раду можливості належним чином виконувати свої функції. Саме поведінка депутатів і спровокувала учасників мітингу до активного наступу. Щойносформовані спецпідрозділи МВС виявились гідними продовжувачами дій і справ своїх попередників з "Беркуту". Ніким не планований конфлікт таки відбувся.

Того ж дня, навіть не позичивши в Сірка очей, Петро Порошенко на всю країну оголовив про зрив "запланованого російськими спецслужбами другого фронту в столиці".

-Посоромтесь пане Петре ось так брехати. Впевнений, що насправді Ви чудово розумієте мотивації людей котрі довідавшись про ігнорацію їхніх вимог, вдались до спроби підійти до одного з входів до Верховної Ради. Спецпризначенці з МВС яких кинули стримувати народний гнів, насправді були лише штучно створеною перешкодою. Аморально нарікати на отримані ними тілесні ушкодження. Позбавляючи громаду можливості бути почутою, вони, але в першу чергу Ви, поставили себе поза межами українського народу. Я не маю сумніву в тім, що зумисне не прийняті закони про визнання Української Повстанської Армії воюючою за постання української держави потугою, рівно як і звільнення з в`язниць осіб супроти яких свого часу з політичних міркувань були порушені крімінальні справи, наступним складом парламенту таки будуть прийняті. Доречі, дозволю собі одне передбачення. Цей список поповниться іменами і прізвищами й тих, кого за участь в протестах біля стін Верховної Ради 14.10.14. вже нарекли "провокаторами" й "екстремістами".

Шлях до правди є дійсно тяжким. Торуючим його доводиться стикатись з легіоном воїнів лукавого, до числа яких належить практикована і нинішнім режимом самовпевненість у власній непомильності. Дарма стараєтесь, панове. Ми приречені на перемогу. Прикро, що ви цього донині так і не зрозуміли.

Олесь Вахній

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі