Не можна віддавати Росії ні сантиметра нашої землі

Донбас не можна віддавати. Вчора Путін забрав Крим. Якщо йому віддати Донбас, він завтра захоче Харків, Дніпропетроровськ, Київ, тоді ще і Львів.

Не можна віддавати ні сантиметра України. Це має бути аксіома для всієї влади. Ніяких поступок в територіальній цілісності країни.

Це страшно, бо в Путіна межі нема. Зрозуміло, що Донецька і Луганська області йому не потрібні. Треба Україна. А за нею Польща, Прибалтика і далі.

Донбас маємо відвоювати. Він був, є і буде українським.

Але треба працювати. Якнайшвидше вирішити питання технічного забезпечення військових. Чому, маючи танкові заводи в Харкові, Львові, Житомирі не вирішується питання із важкою технікою для військових? Тому і світ нам не так активно допомагає. Європа відклала санкції на кілька днів. У них теж виникає питання: "Чому військові ідуть із пістолетами та автоматами, коли на складах стільки зброї?".

А для чого був парад на День Незалежності? Техніку, яка в Києві десять днів тренувалася, треба було направляти в АТО. Під час Другої світової, в 1941 році на Урал за місяць евакуювали заводи і почали виготовляти танки. А ми тягнемо.

Може це і гріх казати, та чим більше "вантажу-200" піде в Росію, тим більше народ там підніметься. У Росії вже створили комітет матерів загиблих російських військових.

Я до 26 серпня був проти введення воєнного стану. Після Іловайського котла, коли знищили 600 наших військових, я - за оголошення, хоча б на території двох областей.

Перемир'я підсилює терористів. Їм постачають зброю, російські війська переходять наш кордон. Поганий мир кращий за війну? Не знаю, куди ми йдемо з цим миром. Але під час кожного з них гинуть наші патріоти.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі