Новий Майдан не садитиме петрушку і цибулю

Зібрати нараду, дати доручення нагнути бюджет чи місцевий бізнес. Так працює нова влада.

Нічого не змінилося, крім облич. Те, що відбувається, призведе до нового соціального вибуху. Щоб цього не сталося, треба робити те, за що був Майдан.

Майдан стояв за прописні істини. Він не був проти Януковича чи за Тимошенко. У перші дні більша частина Майдану навіть не кричала "Зека геть!" Майдан хотів європейських правил життя.

Майдан вимагав справедливого суду. Щось змінилося у цьому відношенні? Ні.

Майдан хотів чесну міліцію, яка захищає, а не б'є. Щось змінилося? Так, міліція перестала бити і зовсім перестала захищати.

Майдан чекав прозорих податків і прозорих механізмів їх розподілу. Відсутність будь-яких інших поборів. Щось по-іншому?

Ті завдання, які ставив перед суспільством Майдан, не реалізовані. Люди не побачили реформ. Поки що не видно, щоб влада почала працювати. Можуть робити зміни це те саме, наче можуть проводити АТО. Наче можуть, але щодня лише успіхи сепаратистів. А у владі, що не призначення, то хапаєшся за голову, що не рішення — то дурь.

Ті, хто прийшов до влади, не збираються нічого очищувати-змінювати. Що робитиме новообраний президент - побачимо. Якщо найближчим часом не буде змін, чекайте нового вибуху.

Ті люди, що зараз на Майдані - я не знаю хто це. Вирощувати цибульку і петрушку можна дома. Новий Майдан цього не робитиме.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі