Mикола Михник
ГАРМАТИ НЕ МУСЯТЬ СТРІЛЯТИ ! Чернігів. Пенсіонер, дитя війни. Інженер - гідротехнік. Мудрим не став, бо в селі проживав тільки до закінчення десятирічки, звідки перейняв трохи розсудливості... Отож і ділюсь.
09.04.2014
3

Зрадники ідуть в президенти.

Коли Анатолій Гриценко звинуватив виконуючих обов'язки президента Володимира Турчинова та міністра оборони Ігоря Тенюха в здачі російському агресору Криму, я розумію, що це передвиборчий піар та примітивність мислення, які завжди були притаманні "войовничому" відставному полковнику. Крим здали провокатори і зрадники, які (з приходом Путіна до влади) ФСБ інтенсивно укорінювало в політичних партіях, парламенті, кабміні, а з 2010 - в Адміністрації, правоохоронних органах, вищих судах, СБУ, Міністерсві оборони, включаючи урядові органи Криму й Севастополя та військові частини, які базувалися в Криму.

Про агресивні наміри Путіна знав не тільки я - знали всі мислячі громадяни України. Не знав тільки Анатолій Гриценко, який в двох скликаннях парламенту протирає штани в депутатському кріслі, ще й був головою комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони (2007-2012), а потім, як голова підкомітету ВР з протидії і відмиванню брудних коштів, так "напротидіяв", що казна опустіла зовсім. Біда, що Верховна Рада заповнена по партійним спискам амбітними гриценками та проімперськими провокаторами, які дозволили "хаму", холую Путіна, перетворити Україну в "розриту могилу". Вони не протидіяли, коли Конституційний Суд став донецьким, коли за квотою Путіна призначались на урядові посади явні вороги України – Азаров, Табачник, Соломатін, Якименко, Калінін, Лєбедєв,..., коли СБУ стало повністю філією ФСБ.

Крим здали тому, що військові частини заздалегідь були деморалізовані й нездатні до дієвого опору агресору. В одкровенній бесіді батько офіцера військової частини розповів, що командири деяких частин не могли видавати зброю бійцям через невпевненість, що ця зброя не буде використана проти своїх, в спину, настільки проросійські провокатори заздалегідь попрацювали з особовим складом військових підрозділів. Підтвердженням є те, що тільки третина вояків залишилася вірна присязі Україні – не пішли на компроміс з ворогом. Богато це чи мало? Мало. Та якщо порівняти з українською провладною елітою, яка зражджує народ - поорушує присягу депутата, урядового службовця, правоохоронця, судді, податківця, таможеника, юриста, есбеушника, генерала, медика, то це не так і богато. Огидно чути, коли ця сита, корумпована свора звинувачує вояків небоєздатних частин в порушенні присяги, непатріотизмі... А кого захищати? Зухвалих мажорів? Антинародний російсько-єврейський парламент, яким диригують примати чечетови? Корумпованих політиків, які знову скористаються Майданом в корисливих цілях?.

Прикро, коли військові присягають ворогу, а ще гірше, коли порушники присяги йдуть в президенти. Таким є Анатолій Гриценко, який в ранзі Міністра оборони зрадив Президента Ющенка та примкнув до Тимошенко, яка віддалась в феесбешні клешні Путіна, що закріпилося в січні 2009 року газовою зрадою. Це вона, Прем'єр, клялась Ющенку в вірності, а в ніч 7-8 вересня 2005 р. зібрала пристосуванців (Гриценка, Турчинова, Томенка, Зінченка, Піскуна, Бродського) на провокативну раду з метою незаконоого відсторонення від влади Президента, якого зневажав Путін за патріотизм, непідкупність, державність. Ця нічна рада іуд стала початком розпаду коаліції "Сила народу", розколу Майдану-2004, травлі Ющенка, виходу з політичного забуття Януковича, якому делеговані депутати-перевертні від партій Тимошенко, Литвина, Луценка допомогли в 2010 році стати всевладним "хамом".

Наведу одкровення представника Президента в Криму Сергія Куніцина: "Засідання РНБО України відбувалися майже кожного дня, та на них ні разу не запросили ні мене, ні лідера Меджлісу Мустафу Джемілєва – людей, які знають Крим, як свої п'ять пальців. Як можна було прийняти рішення, не запросив нас? Моя ж посада цього вимагала, а Джемілев – лідер народу, його Путін запросив, а вони – ні. Тому дивно все це".

Нічого дивного. На засідання РНБО по Криму "тимчасова влада" запросила Тимошенко. Тому - такі рішення. Вони вже діють - нахраписто та зухвало. Навіть не допустили до виступу на трибуні Майдану найдостойнішого кандидата в президенти Ольгу Богомолець - бояться, що за неї віддадуть голоси працівники медичних установ, які раніше були зачаровані солодкоглосим піаром "Воїна світла". Розкол Майдану набирає обертів.

Мій погляд, як досвідченого виборця, на дострокові президентські вибори, які не бажані Путіну, прокремлівським провокаторам та українській мафії: Президент Янукович присягався на Біблії, але зрадив Україну, як зрадило все його оточення. Зрадили члени Партії регіонів, КПУ, позафракційні депутати, які в корисливих цілях підтримували бандитську владу. Та явні зрадники ( Бойко, Добкін, Коновалюк, Королевська, Кузьмін, Симоненко, Тігіпко, Царьов, Цушко) пнуться в президенти. Навіщо? Щоб знову зрадить. Переконаний, що ці технічні кандидати закликатимуть своїх виборців підтримати кандидата-зрадника, якщо такий вийде в другий тур, що цілком можливо. Відчуваю, що такого кандидата можуть підтримати виборці Тягнибока, Ляшка, Рабиновича, Шкіряка. Не впевнений, як поступлять Гриненко, Клименко, Куйбіда, Саранов, Ярош. Та цього може бути замало, щоб виборці обрали достойного

.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі