Олександр Аронець
Політичний експерт. Депутат Київської обласної ради. https://www.facebook.com/oleksandr.aronets
01.03.2014

Це війна. Але Майдан випередив Путіна на тиждень!

Друзі. Зберігаємо спокій. Не все так погано. Чому? Розповім, як все мало бути.

Майдан на тиждень випередив Путіна, зруйнувавши всі його плани. Тільки факти. В Чорному морі вже плавають кораблі балтійського та північного флоту РФ. Вони не могли там з'явитися ні за день, ні за тиждень, адже це серйозна військова операція, яка потребує багато часу. Відповідно Янукович домовився з Путінтим і ця інтервенція готувалася, але готувалася для всієї України.

Ключовий момент - домовленість могла відбутися саме 6 грудня, коли Янукович різко полетів з Китаю у Сочі. Якби Янукович не так швидко впав, ми могли це все спостерігати стоячи на майдані не маючи своєї влади та армії. По суті відбуласа б анексія України через процес "федералізації", а всі, хто був на майданах - були або мертві, або в тюрмах. Щодо "мертві" я не перебільшую - снайпери ймовірно були з Росії.

Все готувалось на період після закінчення олімпіади у Сочі. Як бачимо, вже 26 лютого Путін оголосив військові навчання біля кордонів з Україною і почав ввід військ у Крим. Це теж не могло відбутися без попередньої підготовки. Тому зараз ми маємо свою владу, маємо армію.

Пропоную оголосити мораторій на будь-які чвари, на будь-які сварки. Всі, хто все ще не зрозумів, що мова тут ні до чого, що все готувалось ще до відновлення дії закону про мови 1989р. УРСР, той розумово неврівноважений. Сьогодні ми, як ніколи повинні продемонструвати нашу єдність, не залежно від мови, не зависимо от языка, безвідносно до національності українця - громадянина України. Зараз ворог спільний і явний - Владімір Путін, який хоче забрати у нас право на нормальне життя без диктатури і криміналітету.

Слава Україні! Нехай Господь нам допоможе!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі