Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
08.01.2014
18

Український Євромайдан діє!

Мітинг на підтримку асоціації України з Європейським Союзом біля Чернівецької обласної ради і облдержадміністрації, 26.11.2013 р. Ніхто з високопоставлених чиновників до мітингуючих не вийшов, щоб поспілкуватися зі своїми виборцями про євроінтеграцію України. Хоча 03.11.2013 р. при відзначенні 95 – ї річниці Буковинського віча все обласне керівництво на велелюдному мітингу, ним же і організованому, клялося у вірності В. Януковичу і його "курсу" на євроінтеграцію. Навіть було прийнято одноголосно рішення, щоб Угода про асоціацію між Україною та ЄС і Угода про зону вільної торгівлі України з ЄС, яка є невід'ємною частиною попередньої Угоди, були підписані на Вільнюському саміті. А вже через три тижні обласні керівники (від партії регіонів) як води у рот набрали… Наче їм заціпило!

Багаточисельний Чернівецький Євромайдан. Центральна площа, 27.11.2013 р.

Мій виступ зі східців пам'ятника Тарасу Шевченку в Чернівцях на підтримку євроінтеграції України і проти зближення з мутним, тайожним союзом.

Буковинська молодь, студентство – за ЄС і проти МС!

Кров мирних протестувальників Київського Євромайдану проти непідписання Вікторм Януковичем асоціації з ЄС і його розвороту в бік Путінського Кремля, переважно молоді і студентів, жорстоко побитих нинішнім окупаційним режимом України 30.11.2013 р., назавжди залишиться на його руках. Ми не повинні пробачити цю невинну кров, пролиту з вини регіоналів та їх вірних прислужників – комуністів разом з гнилими "тушками", кожному з них, де б вони не перебували, незалежно від посад і звань. Ця кров впаде на них і їхні родини, як і кара за фашистські дії режиму (01, 11).12.2013р., розправи над багатьма активістами Євромайданів у різних куточках України та звіряче побиття журналістки Тетяни Чорновол 25.12.2013 р. Окупанти мають бути зметені з української землі!

На Київському Євромайдані сотні тисяч людей стоять за ЄС, 01.12.2013 р.

Київський майдан, 08.12.2013 р. Разом із сотнями тисяч однодумців з усіх куточків України я перебував на ньому з 04 по 09 грудня 2013 р.

Євромайдан, м. Київ, 15.12.2013 р.

І я – знову тут, серед океану побратимів, з 15 по 18 грудня 2013 р.

Стефан Романів (Австралія), Георгій Манчуленко, Аскольд Лозинський (США), Михайло Ратушний, Олесь Янчук (початок – ліворуч), м. Київ, 15.12.2013 р.

На Київському майдані, 29.12.2013 р.

Разом із соратниками стою ліворуч від сцени. На цей раз перебував у Києві на майдані з 29.12.2013 р. по 01.01.2014 р.

Козацька залога на Київському Євромайдані, 30.12.2013 р.

Разом зі своїми земляками – буковинцями на майдані.

Який режим, така і "йолка".

Козарлюга!

Ще один буковинський намет на Київському Євромайдані.

Приміщення Київради служать українській громаді.

У мене в руці посвідчення про мій вступ до Всеукраїнського об'єднання "Майдан" за №8515, видане 29.12.2013 р. у Києві. Разом – до перемоги! За Європейську Україну!

Народна творчість на Київському майдані.

Зустрічаю 2014 – й на Київському Євромайдані, 31.12.2013 р.

Мої новорічні вітання та щирі побажання з Київського Євромайдану, 01.01.2014 р.

Неподалік від сцени, серед людського океану на Київському майдані зустрів я 2014 рік. В єдності – наша сила! Разом ми переможемо внутрішньоокупаційний режим, зробимо Україну європейською, порвемо імперсько – тайожні пута і долучимося до кола вільних та заможних народів Європейського Союзу, повернувшись до свого рідного європейського дому.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі