SerhiyRudyk
керівник секретаріату депутатської фракції ВО "СВОБОДА" у Верховній Раді України; Член Комітету самоврядування Києва, один з комендантів революційної Київради
15.12.2013

Закликаю ДСО здійснювати свої обов'язки у будівлі Київради

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕОКОМЕНТАР

13 грудня 2013 року в ЗМІ з'явилося повідомлення про те, що в будівлі Київради з'явились якійсь суттєві проблеми. Наприклад, лунала інформація, що на сьомому поверсі зник комп'ютер працівника земельної комісії і за дивним збігом обставин знайшовся в шафі сусіднього кабінету.

На другий день нашого перебування в будівлі Київради, ми публічно заявили, що нас цікавлять лише місця масового перебування людей. Тобто місця, де людина може піти в туалет, помити руки, зайти погрітися, переночувати і поїсти. Нас не цікавлять кабінети КМДА, пульт управління містом і тому подібні речі. Наше завдання надати гуманітарну місію людям, що ми намагаємось і робити.

Він також підкреслив, що колеги по Комітету народні депутати Одарченко Ю.В. та Бригинець О.М. звернулись офіційним листом до Департаменту державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ. В листі народні депутати закликають ДСО відповідно до договору між ДСО та Київрадою виконувати свої обв'язки. Зокрема здійснювати охорону працівників та будівлі Київради. Також, в листі є відмітка, що ДСО отримали дане повідомлення (лист додається).

Ми як комендатура займаємося тим, щоб учасники мирних зборів не підіймалися вище другого поверху. І ми це виконуємо. Завдання ж ДСО охороняти кабінети. Не справляєтесь? - Пишіть заяви та йдіть з роботи. Пишіть заяву про відставку пане Попов, пишіть заяви ваші заступники. Всі хто не хоче виконувати свої обов'язки – йдіть у відставку. Дивна ситуація – стільки охоронців біля урядового порталу, а будівлю Київради нема кому охороняти.

Наразі, ситуація в будівлі Київради стабільна. Працівники КМДА та Київради, які не беруть приклад з Олександра Попова та Галини Гереги працюють у звичайному режимі. Нагадаємо, в 2004 році під час "Помаранчевої революції", київська влада на чолі з Олександром Омельченком відкрила двері будівлі для всіх киян та гостей міста.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі