"Поп-звєзда" Гундяєв іде в атаку!

Не маю жодного сумніву, якби Ісус зійшов на землю знов, то першим кого він вигнав з храму був би російський "патріарх" Кіріл.

Діяльність РПЦ, це діяльність організованої структури лицемірів, які без сплати податків "барижать"  релігійною продукцією, та в усьому виправдовують авторитарну російську владу, будучи рупором її імперських ідей в Україні. На цьому їхнє "християнство" закінчується.

Беззаперечним є факт, що ще до створення спецслужб, Москва використовувала своїх священників для агентурної роботи в Україні. Збираючи через них інформацію, та розповсюджуючи чутки про своїх супротивників, дискредитуючи їх, називаючи "прихованими католиками" за часів Гетьманщини і т.д.

На разі  Кремль усіма силами намагається зупинити Євроінтеграцію України, намагаючись знайти підхід до Януковича. Та провокуючи антиукраїнські настрої серед європейців і антиєвропейські серед українців. Чого варта тільки діяльність організації "Український вибір".

Святкування 1025 річчя хрещення Русі-України,  це нагода для Кремля пропагувати мниму єдність "православних" народів. Тому "в бій" кинутий Гундяєв.

Певен що вони будуть максимально транслювати ідею "православної-єдності" через усі доступні їм канали комунікації. Задурюючи українцям голову.


Ми не маємо забувати, що ще з часів Переяславської угоди Москва завжди порушувала домовленості з Україною, зраджуючи її, а пізніше заграбавши. Та що в усьому цьому неодноразово на стороні ворога  відмітилась їхня "церква".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі