Досить брехні та обіцянок про "покращення" - не таку владу хотіли бачити біля керма держави ОУНівці

Сьогодні відзначаємо знаменну дату – 84-ту річницю з дня заснування Організації Українських Націоналістів (ОУН). Організації, яка прагнула всіма силами відновити незалежність нашої держави. Ідейні наставники та лідери ОУН ціною власного життя доводили відданість нашому народу.

У часи створення ОУН було українське керівництво, яке боролось за єдину країну, за українську державу. Сьогодні маємо українську державу, та її правляча верхівка забула про народ. На жаль, нині, коли за плечима вже більше двадцяти років незалежності, у нас при владі немає української політичної еліти - за духом, за кров'ю, за ідеєю. Так, ми маємо всі атрибути суверенної держави, маємо свій Герб, Прапор, Гімн. Але Україна ще не наповнена українським змістом.

Досить брехні та обіцянок про "покращення життя вже сьогодні". Не таку владу хотіли бачити біля керма держави ОУНівці, які поклали життя за національну ідею. Не таку владу, якій чужа рідна мова, земля, історія, культура. Не таку владу, якій чужі наші Герої, чужий червоно-чорний прапор – прапор із кольорами крові та рідної землі.

Та скільки б зусиль нинішня влада не прикладала, щоб забрати нашу історію, усі намагання будуть марними. Тому що пам'ять про справжню історію України, про її Героїв живе у наших серцях і душах - вона передається нам із молоком матері з покоління в покоління. Ми - послідовники ОУН! І наше завдання та мета – побудувати українську Україну!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі