Терор Ніни Москаленко

В пресі неодноразово з'являвся матерал на цю тему. Просту вчительку української мови Ніну Москаленко вже понад пів-року тероризують бандити, які намагаються відібрати в неї житло і землю, яким випало жити в дуже привабливій для проживання частині Києва.

Після невдалих рейдерських атак і погроз, на жінку було відкрито кримінальну справу за статею 122 Кримінального Кодексу України - завдання середньої тяжкості тілесних ушкоджень. За сфабрикованою справою їй світить термін від 3 до 5 років позбавлення волі. Начеб то вона вдарила одного з рейдерів лопатою по голові. В неї 16-річний син, з яким бандити обіцяли також розправитися, чоловіка нема.

12 листопада слідство в справі було завершено.

Як вивилося, слідчий Нечитайло, який вів справу передав її до суду, не дочекавшись, поки Москаленко та її двокат ознайомляться зі справою, що є грубим порушенням закону.

Перше судове засідання у справі відбудеться 28 листопада о 15.00 в Печерському районному суді(вул. Шрещатик, 42).


Москаленко є членов ВО "Свобода" і рейдери бкдь-якими способами намагаються як найшвидше посадити жінку і відібрати в неї майно, поки триває післявиборчий перехідний період і Київська організація ще не встигла сконцентруватис максимальні зусилля для її захисту, а також до того часу, поки не стала повноважною парламентська фракція партії у ВРУ 7-го скликання, після чого значно розширяться можливості протидії криміналу, який діє з одобрення і під прикриттям влади.

Але навряд-чи редерам зараз вдасться таки довести справу до кінця. Тепер Ніні Іванівні допомагає не тільки група активістів та кілька депутатів.

Ця справа стала справою честі для "Свободівців" і має стати такою для всіх українців, які можуть опинитися в подібному становищі. Тож нехай саме з Ніни Москаленко почнеться український реванш. Реванш перед криміналом, людожерською владою, брдними грошима, продажними правоохоронцями та іншою нечистю, яка заповнила сьогодні кожну шпарину суспільного життя і намагається задушити в нас все те найкраще, що робить з нас людей.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі