Євген Борісов
Хм... Усе життя - це боротьба. А хто не хоче боротися той... Тому постійно підіймаюся сходами самовдосконалення.
13.09.2012
139

Віталій Кличко лицемірить (балаболить)

Сьогодні у Львові Віталій Кличко представив кандидата в нардепи по мажоритарному окрузі 115 генерального продюсера телеканалу ЗІК Дмитра Добродомова. Стосовно Добродомова цікавим фактом є те, що телеканал ЗІК належить Петру Димінському...  але Петро Димінський виявляється регіонал, прочитати його історію можна тут. Кличко ж заявляє, що люди від нього тушками не стануть. Хоча мало віриться у те, що Добродомов, який раніше працював у газеті "Інформатор", чиїм власником був регіонал Писарчук, а зараз під регіоналом Димінським справді бажає усунути регіоналів від влади, мені здається. що він від них залежний. Та блог не про регіоналів і добродомових, а про Кличка.

Ось у цьому відео на 1 годині 26 хвилині і 1 годині 40 хвилині Віталій Кличко стверджує, що всерівно, якої він національності. Боксерополітик заявив, що виходячи на ринг він представляє не національність а професійність. А сьогодні вийшовши до Львів'ян на сцену новий політик гучно сказав "Слава Україні!". Потім заявиви, що він виходячи на ринг представляв саме Україну. Відео, де Кличко говорить, що він українець тут. Тобто Кличко лукавить і лицемірить. Його поведінка не викликає у мене жодної поваги.

Усе написане тут  - це суто моя думка, яка не закликає нікого голосувати, або не голосувати за певного кандидата, просто ділюся враженнями. А висновки робіть самі.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

139

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі