Євген Борісов
Хм... Усе життя - це боротьба. А хто не хоче боротися той... Тому постійно підіймаюся сходами самовдосконалення.
17.12.2011
32

У Норвежців через толерантність забрали різдвяну ялинку

Сьогодні зранку сів почитати новини закордону. Натрапив на цікавий текст із Норвегії.

Все трапилося в Осло. Як пише автор, частину міста, де все відбувається уже давно називають Ослобад. Назва виникла через величезну кількість мусульман, які там проживають.

Зранку автор приїхав на метро в торговий центр "Stovner". Зазвичай перед різдвяними святами там ставлять гарну новорічну ялинку. Проте цього року замість ялинки встановили невідоме до цього облисіле деревце обвине білими вогниками. Як заявляє автор тексту причина у тому, що мусульманам огидний символ чужої для них віри. Саме через це імігранти звернулися до керівництва торгового центру і змусило прибрати новорічну ялинку.

Також автор згадав про недавню пропозицію ввести в країні суди шаріата. Чоловік нагадав, що у деяких районах Норвегії й так уже діють закони Шаріата, хоч законом це не дозволено. Там. до прикладу, жінкам заборонено носити короткі спідниці, а чоловікам майки з короткими рукавами та шорти влітку.

Потім уже я згадав про заборону у німецьких чи то італійських школа розп'ять, які зазвичай висіли у кожному класі. І це теж через імігрантів мусульман.

Складається таке враження, що європейці. які доброзичливо прийняли біженців із країн Африки тепер стали їхніми ж заручниками.Мусульмани відверто заявляють, що не збираються інтегруватися в європейське суспільство та приймати норми народів, на землю яких приїхали. Про провал політики мультикультуралізму уже заявляли Меркуль, Саркозі та Кемерон. Виникає питання: чи потрібні нам такі гості, які через кілька років будуть нас виганяти із нашої ж хати?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі