середа, 15 липня 2009 21:35

Зарплату білорусам пропонують видавати дровами й диванами

Білоруське меблеве підприємство "Адріана-плюс" хоче розплатитися зі співробітниками дровами й диванами. У разі незгоди — звільнення.

"Адріана-плюс" входить до найбільшого меблевого холдингу країни "Пінськдрев". Кілька місяців тому на підприємстві почалися проблеми із сировиною. Днями її вирішили тимчасово закуповувати за рахунок зарплати співробітників.

У червні керівництво панчішного та електролампового заводів у місті Брест запропонувало співробітникам розрахуватися килимами. Їх підприємства купили в місцевого банку за зниженими цінами.

У березні адміністрація Брагінського району Гомельської області Білорусі наказала видати зарплату місцевим працівникам цибулею. Керівників брагінських підприємств зобов"язали закупити цей овоч в районної сільськогосподарської організації у розрахунку 10 кг на людину і видати його замість місячної зарплати. Цибулю продали зі знижкою — мало не втричі дешевше, ніж у столиці.

У січні зі співробітниками м"ясокомбінату білоруського міста Орша розрахувалися консервами. Кожен отримав по три банки.

Зараз ви читаєте новину «Зарплату білорусам пропонують видавати дровами й диванами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути