вівторок, 24 травня 2016 05:40

У 80 дітей були однакові видіння

У місті Тарапото в Перу через видіння госпіталізували 80 школярів. Начебто бачать чоловіка в чорному, який намагається їх убити. Вчителі звернулися до лікарів після того, як на уроці діти билися в конвульсіях, кричали і непритомніли.

— Школу Ельзи Переа Флорес звели на місці, де мафія закопувала своїх жертв, — каже поліцейський Андреас Нінья. — Навіть не сумніваюся, що якась душа не може знайти спокій. Намагається до нас докричатися через дітей. Хай там що кажуть лікарі, школярі були одержимі дияволом. Я бачив, як їх вантажили у "швидкі". Ще взимку кілька учнів гралися дошкою, що викликає духів. Боюся, їм це вдалося.

У квітні батьки школярів з подібними симптомами теж зверталися до лікарів. Тоді у кількох підлітків були судоми й галюцинації.

— Донька впала у транс, — розповідає місцева Ельза де Пізанго. — Напівпритомна говорила чужим голосом. Коли я прислухалася, зрозуміла, що розповідає про страшне вбивство. У лікарні розводять руками. Дитина пам'ятає, що чоловік у чорному мучив її. На тілі з'явилися синці, наче її сильно побили.

В одному з класів кілька дітей одночасно почали блювати, а решті здавалося, що їх душать.

— Пояснити цю масову істерію поки що не можу, — каже нарколог Естанья Гола. — Ми перевірили кров дітей. У школі не виявили шкідливих випарів. Почуваюся там не дуже комфортно, але ніхто мене не душив.

Зараз ви читаєте новину «У 80 дітей були однакові видіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути