вівторок, 24 листопада 2015 00:50

Тіло колишньої жительки Запоріжжя знайшли в лісі

Автор: фото з сайта www.athletics-club.ru
  Легкоатлетка Юлія Баликіна тримає нагороди. Вона виступала в українських змаганнях, а сім років тому переїхала у Білорусь
Легкоатлетка Юлія Баликіна тримає нагороди. Вона виступала в українських змаганнях, а сім років тому переїхала у Білорусь

У Білорусі затримали вби­вцю лег­коатлетки 31-річної Юлії Баликіної. Її колишній хлопець Дмитро зізнався у злочині. Каже: вчинив його в стані афекту й забув, де поховав тіло.

Юлія зникла дорогою додому 28 жовтня. До пошуків приєдналися друзі й колеги. Загорнуте в целофан і прикрите мохом тіло за кілька днів знайшли у лісі неподалік Мінська. Після цього міліція затримала колишнього хлопця загиблої.

Юлія та 28-річний Дмитро розійшлася кілька тижнів тому. Але чоловік про­довжував її переслідувати. Казала друзям, що жаліє його.

— Прийшла до мене в офіс. Сказала, що Дмитро погрожує вчинити те, за що його посадять у в'язницю, якщо покине його, — розповідає подруга Юлії. — Не думаю, що це був афект. Юля дуже відверта людина. Можливо, це спровокувало його. Я впевнена, що Дмитро готувався до цього. Злочин навмисний. Він мав спільника.

Юлія скаржилася, що хлопець її обманював.

— Вона хотіла мати сім'ю, дітей, як кожна нормальна жінка. А він нічого не робив. Не заробляв грошей. Юля годувала й одягала його, — продовжує подруга.

Юлія Баликіна народилася в Монго­лії. У 18 років переїхала до Запоріжжя. ­2008-го її запросили в Білорусь. ­2012 року представляла країну в легкоатлетичній естафеті на лондонській Олімпіаді. Позаторік через позитивні результати допінг-тесту їй заборонили на два роки брати участь у змаганнях. Відтоді працювала тренером школи олімпійського резерву.

Зараз ви читаєте новину «Тіло колишньої жительки Запоріжжя знайшли в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути