четвер, 14 травня 2009 18:04

Таймер на бюстгалтері допомагає у пошуках нареченого

Автор: фото: REUTERS/Yuriko Nakao
  Годинник у бра має нагадувати жінкам, що час на влаштування особистого життя швидко спливає
Годинник у бра має нагадувати жінкам, що час на влаштування особистого життя швидко спливає

У Токіо виробники білизни "Тріумф" презентували бюстгалтер із вмонтованим таймером.

Годинник запускає хазяйка, коли починає шукати нареченого. Таймер працює безперервно, поки жінка та її коханий не оголосять заручини. Тоді між чашками ліфчика в спеціальний отвір уставляють обручку, і годинник зупиняється. Приховані динаміки грають весільний марш Мендельсона. В бра також є маленька кишеня для печатки та ручки, аби скріпити подружній договір.

— Бюстгалтер виготовили, аби допомогти японським жінкам шукати наречених, — каже представниця "Тріумфу" Кейко Масуда. —  Інколи вони забувають, що доля в їхніх руках і час на її влаштування спливає.

Нині 57% японок, молодших за 30 років, незаміжні. Їх вважають старими дівами. В країні знижується народжуваність та зростає кількість розлучень. І це попри роботу 3,7 тис. фірм, які консультують подружні пари та допомагають одиноким шукати кохання.

— Усе тому, що жінки звикли чекати ініціативи від чоловіків, — каже Масуда. — Японкам час зрозуміти, що пасивними бути не можна. Ліфчик із годинником — найкраще нагадування. Він завжди поряд із серцем.

Раніше "Тріумф" презентував бюстгалтер із вмонтованими сонячними батарейками, від яких можна заряджати мобільний телефон та плеєр. Були й панчохи, які змінюють колір залежно від настрою хазяйки та вкриті діамантами труси-стрінги за $122 тис.

Зараз ви читаєте новину «Таймер на бюстгалтері допомагає у пошуках нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути