Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 05:45

Стоматолог звільнив помічницю за надмірну красу

Верховний суд американського штату Айова виправдав дантиста 53-річного Джеймса Найта, який звільнив з роботи свою асистентку Мелісу Нельсон, 32 роки, за "надмірну привабливість". За словами начальника, підлегла становила загрозу для його шлюбу.

— Я 10 років пліч-о-пліч працювала з ним. Жодного разу не давала приводу думати про мене як про жінку. Носила форму, як і всі медсестри. Звідки я могла знати, що коїться у його голові? — каже Меліса.

Вона заміжня. Із чоловіком виховують двох дітей. Після звільнення по шість ночей на тиждень працює офіціанткою у нічному клубі.

— Я просто шокована. Виходить, чоловіки можуть робити все, що їм заманеться. Чоловіка б не звільнили "за привабливість", — говорить колишня медсестра.

Каже, начальник за півроку до звільнення прислав їй текстове повідомлення. Запитував, як часто Меліса відчуває оргазм. Жінка повідомлення проігнорувала. Одного разу він пожартував про своє нерегулярне статеве життя.

— Це як мати "ламборджині" в гаражі й ніколи не їздити на ньому, — пояснив асистентці.

Після того було ще кілька СМС від лікаря, що стосувалися переважно роботи. Одного вечора дружина Найта, яка працює у тій самій клініці, прочитала листування чоловіка з помічницею. Пригрозила розлученням, якщо він не звільнить Мелісу Нельсон. Два роки тому змусив підлеглу написати заяву на звільнення. Згодом виправдовувався, що втратив голову, бо асистентка почала приходити на роботу у вузьких сукнях.

Наприкінці грудня Верховний суд штату Айова розглянув скаргу жінки на начальника. Справу вели самі чоловіки. Позов Меліси Нельсон вони не задовольнили.

Зараз ви читаєте новину «Стоматолог звільнив помічницю за надмірну красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути