неділя, 15 жовтня 2006 17:38

Стівен Еллісон возить свою подругу прогулятися на танку

  Стівен Еллісон з Великої Британії придбав на військовому складі розвідувальний танк і використовує його замість автомобіля
Стівен Еллісон з Великої Британії придбав на військовому складі розвідувальний танк і використовує його замість автомобіля

— Коли ми побачили танк на вулиці, то подумали, що поліція нарешті вирішила розібратися зі злочинністю в районі, — каже Майк Кеннеді з міста Вінсфорд, що на південному заході Великої Британії. — Але виявилося, то все сусід.

Легкий розвідувальний танк придбав собі 42-річний Стівен Еллісон з Вінсфорда. Заплатив за нього 14 тис. фунтів стерлінгів, що дорівнює $26 тисячам. Понад двадцять років танк тримали на військовому складі в резерві. Стівен придбав його в одного з дилерів. Коли танк був новим, то коштував 500 тис. фунтів.

Транспортний засіб Стівена важить понад сім тонн. 30-міліметрова гармата не працює, а на гусениці новий власник приладнав гумове покриття — щоб не псувати асфальту. Тому жодних проблем із законом не має. Іноді, щоправда, сердяться водії — найбільша швидкість, яку розвиває танк, — 65 км/год. На вузьких вуличках за ним утворюються затори.

— Загалом танк усім подобається, — хвалиться Стівен. — На нього звертають увагу і старі, і малі. Один чоловік нещодавно запитував, чи зміг би я підвезти його з подружкою до школи на випускний бал.

Стівен Еллісон катається на танку лише в неділю. Бере на прогулянку свою подругу Трейсі Аллен. Хоча їй більше подобається їздити власним автомобілем.

— Стівен любить, коли на танк усі обертаються, — каже Трейсі. — А я трохи соромлюся. Коли ми познайомилися, у нього був ще й військовий катер. Але до Стівенових захоплень ставлюся спокійно.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Еллісон возить свою подругу прогулятися на танку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути