пʼятниця, 20 липня 2012 00:30

Пасажири пустили поїзд під укіс

У вівторок поблизу єгипетського міста Гіза зійшов із рейок швидкісний пасажирський поїзд. При цьому він зачепив ще один на сусідній колії. Три вагони перевернулися. Ніхто не загинув, поранені щонайменше 15 людей, за даними мінздоров'я країни. Виявилося, потяг пустили під укіс пасажири іншого, який чекав понад пів години, щоб пропустити перший.

Пасажири довго обурювалися затримкою, розповідають очевидці, потім дехто з них порозкладав на сусідній колії каміння й уламки шпал. Коли на великій швидкості на них наскочив зустрічний поїзд, то не зміг утриматися на рейках.

— Я бачив, як за 500 метрів зупинився потяг, — розповідає працівник колії 27-річний Халім Фарадж. — Із нього повибігали пасажири і почали щось розкладати на сусідній колії. Я негайно повідомив у диспетчерську, але там не відреагували.

Рівень безпеки на єгипетській залізниці дуже низький, через старий рухомий склад. Найбільша аварія сталася 2002-го, коли пожежа в поїзді забрала життя понад 370 пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири пустили поїзд під укіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути