вівторок, 21 травня 2013 07:30

Національний банк пограбували на мільйон євро

Двоє озброєних чоловіків пограбували відділення національного банку Греції в місті Лариса на 1 млн євро й утекли. Банківські службовці кажуть, грабіжники були без масок і добре знали будівлю.

Випадок стався у четвер близько 8.30. Двоє чоловіків, високий і низький, одягнені у чорне й озброєні пістолетами й автоматами Калашникова ввійшли до будівлі банку через чорний хід, який чомусь виявився відчинений. Заскочивши зненацька директора установи, змусили його відімкнути сейфи, й забрали близько 1 млн євро готівкою. Потім вилізли через вікно і зникли на будівництві навпроти. Кілька свідків бачили, що знадвору на злодіїв чекали двоє спільників в авто.

Наступного дня машину знайшли у селі поблизу Лариси. Поліцейські впізнали одного з грабіжників за відбитком пальця на прилавку банку. Албанець за походженням 25-річний Кала Клемент раніше втік із в'язниці міста Трікала в цьому ж регіоні. Сидів за вбивство. Правоохоронці розставили пости на дорогах й шукають втікачів за допомогою вертольотів.

11 в'язнів-албанців утекли з в'язниці Трікала 23 березня. Тоді шестеро невідомих позашляховиком в'їхали у ворота установи й обстріляли охорону з автоматів та закидали гранатами. Стрілянина тривала цілу ніч. Двох засуджених упіймали майже одразу — вони ховалися в церкві неподалік. Ще одного схопили за тиждень, коли він влаштував стрілянину, намагаючись пограбувати крамницю. Загинула випадкова жінка.

Зараз ви читаєте новину «Національний банк пограбували на мільйон євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути