середа, 27 березня 2013 00:30

Мав шістьох дітей від трьох дружин

Автор: фото з сайта www.buro247.ru
  Борис Березовський іде на судове засідання. Він подав позов до олігарха Бориса Абамовича у жовтні 2011-го в Лондоні, Велика Британія. Березовський сподівався відсудити шість мільярдів доларів, але торік програв справу. Це, за словами наближених, штовхнуло його в глибоку депресію
Борис Березовський іде на судове засідання. Він подав позов до олігарха Бориса Абамовича у жовтні 2011-го в Лондоні, Велика Британія. Березовський сподівався відсудити шість мільярдів доларів, але торік програв справу. Це, за словами наближених, штовхнуло його в глибоку депресію

— Галина, як і її діти, дуже засмучена через смерть Бориса. Вони були близькими, незважаючи на розлучення, — каже друг другої дружини покійного олігарха Бориса Березовського 54-річної Галини Бешарової. Не називається.

За його словами, жінка така засмучена, що не хоче обговорювати жодних подробиць.

Галина 2011-го розлучилася з Борисом, за яким була заміжня протягом 18 років. Від цього шлюбу в них двоє дітей. Розлучення назвали найдорожчим в історії Великої Британії. За повідомленнями преси, Березовський виплатив їй до $360 млн. Після того Бешарова разом із двома дітьми-підлітками жила у пентхаусі в британській столиці Лондон. Будинок, у якому знайшли тіло Бориса Березовського, також належить їй.

Березовський і Бешарова познайомилися 1981-го. Тоді він був професором математики у Москві. Близько 10 років жив у шлюбі з Ніною Коротковою. З нею теж народили двох дітей. Галина чекала 10 років, доки Борис розлучився з першою жінкою й одружився з нею.

Кажуть, Березовський був нещасливий у шлюбі з Галиною, бо з 1989-го почав стосунки зі стрункою брюнеткою Оленою Горбуновою.

— Студентка Лєна була його правою рукою. Одного разу Борис повіз її у відпустку в Італію. Мабуть, там у них все і почалося, — розповідав колишній чоловік Горбунової нині покійний російський режисер Михайло Шатров.

Після розлучення з Бешаровою 2011-го Борис оселився з Горбуновою у помісті в британському графстві Суррей. Олена також народила йому двох дітей. Розійшлися у січні 2013-го. Кажуть, останні роки життя Березовський був закоханий у фотомодель Маріанну Коновалову, молодшу за нього на 36 років. Пара познайомилася на вечірці, коли тій було 14.

Зараз ви читаєте новину «Мав шістьох дітей від трьох дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути