четвер, 13 серпня 2009 18:40

Емі Вульф хоче заміж за атракціон

33-річна Емі Вулф з американського штату Пенсільванія збирається вийти заміж за атракціон у місцевому парку розваг. Каже, візьме собі прізвище виробника атракціону — Вебер.

Емі Вулф хвора на "опредметнену сексуальність" — психічне відхилення, через яке  відчуває любов і сексуальний потяг до предметів. Атракціон "Тисяча й одна ніч" побачила у 13 років. Це американські гірки заввишки 24 м.

— Я одразу ж відчула до нього як духовний, так і сексуальний потяг. Відчуття були дуже природними, тому я не здивувалася, — говорить Емі. — Люблю його так само сильно, як жінки люблять своїх чоловіків. Упевнена, ми завжди будемо разом.

Американка регулярно відвідує парк розваг. За цей час вона понад 3 тис. разів проїхалася на улюблених гірках. Каже: не ревнує, коли на них катаються інші жінки — щодня атракціон відвідують сотні людей.

Емі носить у кишені зношені болти і шурупи від гірок. Говорить: так коханий завжди з нею. На стелі над її ліжком висить фото атракціону.

Зараз ви читаєте новину «Емі Вульф хоче заміж за атракціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути