четвер, 15 квітня 2010 04:50

Британець пережив 30 нещасних випадків

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Мік Вілларі лікує в госпіталі міста Ньюкасл поламані ноги. Лікарі запевняють, що з пацієнтом усе буде гаразд — він ходитиме
Мік Вілларі лікує в госпіталі міста Ньюкасл поламані ноги. Лікарі запевняють, що з пацієнтом усе буде гаразд — він ходитиме

Із 58-річним Міком Вілларі сталися 30 нещасних випадків. За своє життя він зламав 15 кісток і став найневдачливішою людиною Великої Британії.

Мік живе в місті Стенлі. Одружений. Займається фермерством. Зараз лежить у лікарні — зламав обидві ноги, коли потрапив під колеса екскаватора.

— Якщо щось і має статися погане, то це станеться з Міком. Він належить до такої категорії людей. Якщо його друзі хочуть дізнатися, чи до паркану підведений струм, то вони чекають, доки Мік перевірить це на собі, — розказує його дружина. — Із ним жити весело. Ніколи не знаєш, в яку халепу він вляпається.

Вілларі одного разу посковзнувся на картоплині, впав і зламав ногу.

— На нещасні випадки мені щастить, — говорить.

Наступив на кішку, вдарився — перелом кісток черепа

У нього був відкритий перелом кісток черепа — вдарився, коли наступив на кішку. Іншим разом упав із коня і зламав ключицю, бо рисак заплутався ногою у пластиковому пакеті. В юності відрізав собі півпальця. Падав із сільськогосподарської техніки, ламав майже всі пальці на руках і ребра.

Лікарі кажуть, що невдовзі Мік Вілларі одужає і з часом зможе ходити. Поки що ж йому доведеться пересуватися за допомогою інвалідного візка.

Зараз ви читаєте новину «Британець пережив 30 нещасних випадків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути