вівторок, 09 квітня 2013 07:30

Батько продавав доньку за 1500 доларів

Американець 32-річний Шон Вейн Хаґіс зі штату Теннесі намагався продати 6-річну доньку за $1500. Гроші були потрібні для того, щоб звільнити під заставу 27-річну Джесіку Ейпріл Кері. Вона є матір'ю дівчинки та цивільною дружиною Шона.

Чоловіка заарештували на автобусній зупинці, коли намагався обміняти дитину на конверт. Покупцем стала 75-річна бабуся заарештованої. Саме вона поскаржилася поліцейським, що чоловік погрожував продати правнучку.

— Хотіли затримати його на гарячому. Попросили бабусю домовитися з Шоном, щоб відмовився від батьківських прав за гроші. Чоловік з легкістю погодився, — кажуть у поліції.

За словами прабабусі, Хаґіс спочатку торгувався. За доньку правив $2 тис. Згодом погодився на меншу суму.

— Неодноразово казав, що продасть малу. Приходив у понеділок, просив готівку. Я відмовила. Наступного дня знову навідався. Дала 300 доларів. Повернувся через три години. Вимагав, щоб віддала дитину, яка жила зі мною, — розповідає жінка.

Нині Хаґіс чекає на вирок суду. Дружина Джесіка поки що у в'язниці за жорстоке поводження зі своїми двома дітьми. Вони живуть із прабабусею.

Торік новонародженого сина намагалося продати сусідам подружжя з Індії. За хлопчика хотіли отримати $722. Гроші були потрібні на ліки для хворого 3-річного первістка.

Зараз ви читаєте новину «Батько продавав доньку за 1500 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути