вівторок, 15 лютого 2011 04:15

Бабуся народила онука

Автор: фото з сайта www.discoverindia.blogspot.com
  35-річна Сара Коннелл тримає на руках новонародженого сина Фінона
35-річна Сара Коннелл тримає на руках новонародженого сина Фінона

61-річна американка Крістін Кейсі виносила дитину своєї дочки. У штаті Іллінойс її вважають найстаршою сурогатною матір'ю.

Викладачка 35-річна Сара Коннелл давно страждає від серцевих нападів. Народжувати їй ризиковано. Шість років тому завдяки штучному заплідненню зачала двійню, але немовлята з'явилися на світ мертвими. Наступні спроби виносити дитину закінчувалися викиднями.

— Мама бачила, як я мучуся, — розповідає Сара. — У нас із Біллом нічого не виходило. Тоді мати запропонувала нам допомогу. Хоча востаннє переживала пологи 30 років тому.

Крістін пройшла медогляд перед тим, як їй вживили запліднену яйцеклітину онука. Як і в кожної сурогатної матері, перевірили загальний стан здоров'я та психологічну стійкість. Через 39 тижнів після запліднення Кейсі народила здорового хлопчика в одній із лікарень Чикаго. Біологічні батьки Сара і Білл назвали первістка Фінон.

— Окрім Сари, маю ще трьох доньок, — каже Крістін. — Найщасливіші дні пережила, коли вони народжувалися. Для них я готова на все.

Узимку 2004 року 40-річна Рехабен Патель із Індії народила близнят для своєї доньки. На пологи Рехабен приїхала до Лондона. Там живе донька Дхарті з чоловіком Акашем. Подружжю не вдавалося зачати дитину. А сурогатні матері з Британії вимагали за послугу занадто багато грошей. Зазвичай у США це коштує $40 — 70 тис., у Великій Британії — 15–30 тис. фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся народила онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути