середа, 10 жовтня 2012 06:15

Автівка пролетіла 15 метрів і врізалася в церкву

Автор: фото з сайта www.ura.ru
  Автівка повисла на триметровій висоті в стіні церкви. За мить до аварії за цією стіною отець Юрій виголошував проповідь
Автівка повисла на триметровій висоті в стіні церкви. За мить до аварії за цією стіною отець Юрій виголошував проповідь

У понеділок у російському місті Міас Челябінської області ВАЗ-2114 врізався у стіну дерев'яної церкви. Там відбувався молебень. Священика протоєрея Юрія врятувало те, що в момент аварії відійшов убік від вівтаря.

У машині були двоє п'яних військових із частини неподалік, обоє 21-річні. Із розгону не вписалися в поворот і наїхали на паркан. Він упав і спрацював, як трамплін, так, що автівка пролетіла близько 15 м, пробила стіну й повисла на 3-метровій висоті. Поранення дістала парафіянка, водій і його пасажир. Той лежав на землі непритомний, коли приїхала "швидка". Усіх трьох із важкими травмами госпіталізували.

— Водій відмовився від медичного обстеження, але за попередньою версією він був п'яний, — розповіли в автоінспекції. — Лише в серпні отримав права і вже п'ять разів його притягали до адмінвідповідальності. Одного разу скоїв ДТП і втік. А в травні, ще до отримання прав, його зупиняли за кермом у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Віряни вважають дивом, що не постраждали більше людей. Розповідають, отець Юрій виголошував проповідь. Раптом відійшов убік і став під іконою Серафима Саровського. За мить автівка пробила стіну, біля якої він стояв. Інші очевидці розповідають, що перед тим, як в'їхати в храм, машина на великій швидкості перетнула автобусну зупинку, на якій тоді не було людей.

Зараз ви читаєте новину «Автівка пролетіла 15 метрів і врізалася в церкву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути