пʼятниця, 07 вересня 2012 07:45

Анґела Меркель виступала зі сцени пивного намету

Автор: фото: REUTERS
 

Канцлер Німеччини Анґела Меркель, 58 років, п'є пиво з гостями фольк-фестивалю "Ґілламоос" у Баварії. Традиційно останній день фестивалю, що заснували 1313-го, присвятили виступам політиків. Перед тим, як перехилити кухоль пива з прихильниками, Меркель виголосила півгодинну промову. Виступала зі сцени пивного намету перед трьома тисячами слухачів. Говорила про кризу євровалюти і вихід із неї:

— Греція, Португалія та Іспанія останнім часом переживають нелегкий період. Вони заслуговують на нашу підтримку. Ми хочемо, щоб ці країни подолали труднощі.

Її соратник, генсек Християнсько-соціального союзу Баварії Александер Добріндт днями повідомив, що Греції доведеться вийти з єврозони. У вересні-жовтні в Німеччині відбудуться чергові парламентські вибори. Експерти кажуть, політична сила Меркель може програти, тому що впала її популярність у ключовому регіоні — Північний Рейн-Вестфалія.

Зараз ви читаєте новину «Анґела Меркель виступала зі сцени пивного намету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути