вівторок, 12 березня 2013 05:30

Які страви ви готуєте для коханих?

Георгій Павлідіс, 26 років, Афіни, Греція:

— У мене зараз нема коханої. Але коли була — робив пасту, м'ясо, салати. Не скажу, що дівчина це цінувала, але їй подобалося, бо кулінарка з неї була жахлива. Чоловіки куховарять краще, адже роблять це для себе. Найоригінальніша страва, яку готував для колишньої, — свинина у соусі рокфор із кедровими горішками. Уперше куховарив у 12 років. Спік медовий торт для дівчат на 8 Березня — ми тоді жили у Ташкенті. Дівчата не повірили, що я сам зробив торта. Для себе готую через день. Умію майже все, крім супів.

Дживак Майтрі, Пуна, Індія:

— Особливо добре вдаються курчата в соусі. Півкілограма курятини порізати і залити сметаною. Посолити, додати червоний і чорний перець, кардамон, п'ять квіточок гвоздики, мускатний горіх. Залишити на годину-дві. Окремо відварити рис, додати м'ясо і протушкувати. Для коханої готую щодня, лише страви індійської кухні. Нещодавно у нас був рис із карі та лимоном. Та найбільше її здивував десерт з абрикосів, просочений медом і морозивом. Аби підняти їй настрій, печу тістечка. Подаю з гарячим шоколадом.

Лоренцо Трукко, 30 років, Сан-Ремо, Італія:

— Найкраще, що можу приготувати, — паста з копченим лососем і соусом. Хотів би навчитися пекти оригінальну піцу, але духовка, яку маємо вдома, не дуже підходить. Дівчині намагався робити некулінарні сюрпризи — вручав квіти, цукерки і подарунки просто так, без приводу.

Амр Нур ель Дін, Каїр, Єгипет:

— Коли в мене буде дівчина, обіцяю навчитися куховарити заради неї. А поки що харчуюся у фаст-фудах картоплею-фрі, гамбургерами і колою. Для жінок іще ніколи не готував. Для себе можу засмажити омлет чи відварити квасолю. Знаю, як приготувати кошарі — нашу національну страву з макаронів, рису, чорної сочевиці, гороху, цибулі й часнику. Заливають усе це соусом чилі.

Зараз ви читаєте новину «Які страви ви готуєте для коханих?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути