четвер, 12 березня 2009 18:16

80-річна Дафна Селф працює манекенницею

Дафна Селф, 80 років, із британського міста Рідінг працює манекенницею. За день фотозйомок вона отримує тисячу фунтів стерлінгів (11 тис. грн).

Дафна працювала моделлю з 1950-х. Демонструвала одяг дизайнерів на показах мод, знімалася в рекламі. Брала участь у фотосесіях для  модних журналів.

— Мій зріст був 1 метр 70 см. Важила 63 кілограми. Однак ніхто ніколи не просив мене схуднути. Мою фігуру вважали ідеальною. Хоча в порівнянні із сучасними моделями я була товстухою, — згадує Дафна.

Згодом жінка покинула професію, вийшла заміж і народила дітей. Однак на покази мод продовжувала ходити як глядачка. Коли Дафні було 55 років, на одному з шоу її помітив представник місцевого агентства моди. Запропонував роботу моделі. Нині вона представляє одяг для літніх.

Дафна знімається для журналу "Вог", рекламує одяг "Дольче і Габанна", а також продукцію косметичної фірм "Нівеа" та "Олей". Британська дизайнерка Вів"єн Вествуд запросила її завершувати дефіле у вбранні нареченої.

— Я й сьогодні маю розкішне волосся, байдуже, що сиве, — запевняє Селф. — Молоді моделі питають мене, як я доглядала за собою. Та не заздрять — я їм не суперниця.

Дафна щодня займається йогою, їсть фрукти й овочі.

— Молодим колегам раджу менше вживати алкоголь і триматися подалі від наркотиків, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «80-річна Дафна Селф працює манекенницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути