пʼятниця, 17 грудня 2010 02:15

14-річний хлопець убив семеро людей

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Едґар Хіменес сидить із сестрами Елізабет та Олівою під час арешту
Едґар Хіменес сидить із сестрами Елізабет та Олівою під час арешту

14-річний Едґар Хіменес на прізвисько Ель Пончіс працював кілером на мексиканських наркоділків картелю "Тихоокеанський південь". Його затримали в аеропорту Куернавака мексиканського штату Морелос. Зі старшими сестрами Олівою та Елізабет він утікав до міста Тіхуана.

— Увесь час гризло сумління, — каже Хіменес. — Мене змушували вбивати. Погрожували, що знищать, якщо цього не робитиму. Я відрізав голови, але ніколи не вішав тіла на мости. Більше не займатимусь криміналом.

Підліток працював під керівництвом найманого вбивці Хесуса Радільї. Зі слів Хіменеса, наркоторговці викрали його 11-річним. Відтоді виконує їхні доручення. Загалом скоїв сім убивств. За кожне отримував по $2,5 тис. Співучасницями були його сестри. Вони зваблювали тих, кого їм замовили. Одна з них була коханкою Хектора Бертрана Лейви, якого вважають одним із найбільших наркобаронів у місті Куернавака.

Поліція почала розшукувати Едґара після того, як в інтернеті поширилися відео, на яких Хіменес допитує жертв, а потім відрубує їм голови. Коли його арештували, мав при собі посвідчення громадянина США. За документом, народився 1996 року.

Хіменес і його сестри жили в одному з найбідніших індустріальних районів Куернаваки. Багато правопорушень тут скоюють діти. Злочинців до 18 років судять за спеціальними законами. Якщо доведуть, що Хіменес відрізав голови сімом жертвам, йому дадуть три з половиною роки в'язниці. Едґар зізнався у чотирьох убивствах.

Зараз ви читаєте новину «14-річний хлопець убив семеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути