пʼятниця, 02 вересня 2016 07:30

10 років рибалка тримав під ліжком 34-кілограмову перлину

10 років рибалка тримав під ліжком 34-кілограмову перлину

10 років рибалка тримав під ліжком 34-кілограмову перлину. Знайшов її неподалік філіппінського острова Палаван. Називатися не хоче — боїться, що його можуть убити.

Колись у відкритому морі під час шторму зачепив якорем за мушлю. Зберігав у себе вдома. Сподівався, що принесе йому удачу. Вірив, що саме перлина вберегла його під час шторму. Коли хата рибалки згоріла, показав перлину офіцеру туристичної поліції. Сподівався продати за кілька сотень доларів. Той викликав експертів.

Колекціонери та ювелірні компанії вже пропонують за перлину $100 млн. Вона уп'ятеро крупніша за "Перлину Аллаха", яку досі вважали найбільшою. Так назвали, бо нагадує людину в чалмі. Власник тримає її в цілковитій темряві в підземному сховищі одного з банків США. Купив її 1979-го за $200 тис. Зараз вона коштує понад $35 млн. "Перлину Аллаха" також знайшли поблизу Палавана.

Зараз ви читаєте новину «10 років рибалка тримав під ліжком 34-кілограмову перлину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути