Ексклюзиви
середа, 03 березня 2021 12:14

Злодії вкрали 600 л пива з дна океану

Злодії вкрали 600 л пива з дна океану
Бочки з пивом зберігалися на морському дні / Newsflash

Злодії вкрали 600 л пива, що дозрівало на місці затопленого корабля. Вони підняли пиво з морського дна біля берегів Аргентини.

У листопаді 2020-го 3 місцеві пивоварні сховали пиво біля затопленого рибальського корабля. Вони думали, це буде безпечно, бо судно лежало за 5 км від берегів міста Мар-де-Плата, на глибині 20 м. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрали і порізали рукопис Мао Цзедуна вартістю $300 млн

Але, коли минулого тижня поплили за бочками, знайшли схованку порожньою. Замість бочок був порожній металевий каркас. Один із пивоварів сказав, що злодії зруйнували його мрії про пиво з дна океану.

Пиво обмеженого випуску мало бути змішане з іншим перед розливом в пляшки і продажом. Виручка мала надійти до місцевого Державного музей природних наук Лоренцо Скалья.

Карлос Бреллес, 52 роки, який володіє місцевою школою підводного плавання і брав участь у 1-му зануренні в листопаді 2020-го, зізнався, що заплакав, дізнавшись про злочин.

"Думаю, за цим стояли 2-3 особи. Вони прибули до затопленого судна, пірнули на 20 метрів і витягли бочки, у яких дозрівало пиво. Мрії про пиво з дна океану розбиті. Вони не тільки вкрали бочки, але надії бізнесменів і найманих працівників, у яких був й так невдалий рік. Вкрали можливість зібрати гроші, які допомогли б профінансувати Музей природних наук", - каже Бреллес.

Місцеві пивоварні Heller, La Paloma і Baum de Mar de Plata торік найняли дайверів, щоб заховати напій. Тайник був надійно прикріплений до затонулого корабля Kronomether, покинутому після розпаду СРСР 1991-го. Пізніше судно затопили біля берегів Аргентини 2014-го. Воно стало популярним місцем серед дайверів.

Зараз ви читаєте новину «Злодії вкрали 600 л пива з дна океану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути