Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 12:01

Жінка-поліцейська найняла кілера, щоб вбив ексчоловіка та бойфренда дочки

Жінка-поліцейська найняла кілера, щоб вбив ексчоловіка та бойфренда дочки
Валері Чінчінеллі до арешту 12 років працювала поліцейським / Daily Star

Жінка-поліцейська найняла кілера, щоб вбив її чоловіка і хлопця дочки-підлітка. Вона зізналася про все в суді.

36-річна Валері Чінчінеллі запропонувала $7 тис. за вбивство чоловіка, з яким не жила, Ісая Карвалья і бойфренда дочки. Вона намагалася замовити вбивцю через свого хлопця Джона ДіРуббі. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був відомий у кримінальних колах: назвали ім'я чоловіка, якого розстріляв кілер

Жінка також заздрила дочці через час, який проводить з батьком, і дорогі подарунки, які він їй купує. Колишня офіцерка поліції Нью-Йорка була обурена, що їй довелося ділити її зарплату з колишнім чоловіком в рамках врегулювання їх розлучення. Чотирирічний шлюб пари закінчився розлученням 2018-го.

Вбивство вона замовила в лютому 2019 року - за місяць після того, як її чоловік подав на розлучення. ДіРуббі спочатку погодився знайти кілера, але пізніше передумав і повідомив про план в поліцію.

За співпраці з ДіРуббі поліція таємно записувала розмови Чінчінеллі, в яких вона обговорювала деталі замаху. Під час однієї з розмов жінка, яка працювала в поліції 12 років, сказала, що її чоловіка слід убити недалеко від місця, де він працює, бо це неблагополучний район, де часто стаються злочини.

У рамках ретельно продуманої операції ФБР в травні 2019-го офіцери інсценували смерть Карвалью, сфотографували фальшиву сцену злочину, і поінформували Чінчінеллі про успіх від імені начебто кілера. Незабаром після цього Чінчінеллі подзвонила хлопцеві, щоб з'ясувати їхнє алібі, і сказала йому видалити текстові повідомлення спілкування між ними. Але ФБР перехопило дзвінки, і її заарештували в той же день.

Після арешту Чінчінеллі звільнили з поліції. Вона заперечує, що пробувала найняти вбивцю для подвійного вбивства. У рамках її угоди зі слідством про визнання провини прокуратура погодилася зняти більш серйозні звинувачення у вбивстві, кожне з яких передбачало до 10 років тюрми. Замість цього Чінчінеллі загрожує 57 місяців за ґратами після її визнання провини.

Зараз ви читаєте новину «Жінка-поліцейська найняла кілера, щоб вбив ексчоловіка та бойфренда дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути