субота, 08 жовтня 2016 15:21

Вибори в Грузії: опозиція заявляє про численні фальсифікації

Вибори в Грузії: опозиція заявляє про численні фальсифікації
nbcnews.com

Опозиційні сили, які беруть участь у парламентських виборах в Грузії, заявляють про численні факти фальсифікацій результатів волевиявлення.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на дані місцевих ЗМІ.

Зокрема, опозиційний блок "Бурчуладзе – держава для народу", керований екс-соратником колишнього президента країни Міхеїлом Саакашвілі Ґео𥳺м Вашадзе, повідомив, що зумів попередити спроби повторного голосування на кількох виборчих дільницях.

Про застосування "виборчих каруселей" повідомляє також лідерка "Альянсу партіотів" Ірма Інашвілі. Правляча партія "Грузинська мрія", керована бізнесменом Бідзіною Іванішвілі, на чотирьох мікроавтобусах розвозить виборців по дільницям, а члени комісій дозволяють запускати в кабіни по кілька людей одночасно, стрерджує голова виборчого штабу "Альянсу" Марина Молодіні.

Опозиційні учасники перегонів розповсюджують інформацію щодо провладних агітаторів, які порушують процедуру воевиявлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентські вибори в Грузії: обирають 150 депутатів

Нагадаємо, в суботу 8 жовтня, в Грузії відбуваються парламентські вибори. 3.5 мільйона виборців обирають 150 депутатів однопалатного парламенту країни. У виборах приймають участь понад тридцяти політичних партій.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в Грузії: опозиція заявляє про численні фальсифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути