неділя, 09 жовтня 2016 23:44

Вибори в США: Трамп і Клінтон вдруге зустрінуться на жорстких теледебатах

Вибори в США: Трамп і Клінтон вдруге зустрінуться на жорстких теледебатах

Кандидати в президенти США - демократ Хілларі Клінтон і республіканець Дональд Трамп увечері в неділю, 9 жовтня, зустрінуться на других теледебатах. Про це повідомляє "Голос Америки".

Після перших дебатів Трампу довелося реагувати на кілька ситуацій, що викликали занепокоєння у виборців. Одна з них пов'язана з тим, що він, ймовірно, уникав сплати податків протягом багатьох років. Однак ці проблеми відійшли на другий план після того, як у п'ятницю стало відомо про непристойні висловлювання Трампа про жінок, записаних на аудіоплівку 11 років тому.

Клінтон доведеться відповідати на питання з приводу її виступів, тексти яких були опубліковані WikiLeaks. Із цих публікацій випливає, що з багатьох питань, включаючи торгівлю та її відносини з Уолл-стріт, вона часом займала одну позицію в публічних виступах і протилежну в приватних розмовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в США: Нове опитуваня визначило переможця перегонів

Люди в залі стануть частиною дебатів, які на цей раз пройдуть у форматі зустрічі з громадськістю, коли кандидатам будуть ставити питання не тільки ведучі, а й запрошені виборці.

Трамп дав зрозуміти, що вдасться до агресивної тактики, яка може включати нагадування про історію зі спробою імпічменту Білла Клінтона у період його президентства.

Треті дебати кандидатів у президенти пройдуть 19 жовтня в Лас-Вегасі, штат Невада.

Нагадаємо, американська телекомпанія CNN опублікувала 18 нових фрагментів з інтерв'ю різних років, в яких мільярдер, за її оцінками, "грубо і принизливо" говорить про жінок.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в США: Трамп і Клінтон вдруге зустрінуться на жорстких теледебатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути