вівторок, 27 квітня 2021 13:25

"Вакцина вплинула" - 85-річний чоловік двічі за день порушив карантин заради повій

"Вакцина вплинула" - 85-річний чоловік двічі за день порушив карантин заради повій
Проститутка в Мюнхені. Ілюстративне фото / Getty Images

В Італії оштрафували 85-річного чоловіка за порушення правил ізоляції задля зустрічей із повіями. Він звинуватив у підвищеному сексуальному бажанні вакцину проти Covid-19.

Чоловік сказав поліцейським, що сексуальний потяг "зірвав дах" після того, як минулого тижня він вакцинувався. Менше ніж за годину його двічі оштрафувала поліція, коли направлявся до повій. Про це пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік потайки зняв презерватив під час сексу й загримів до в'язниці

Повії використовують мобільні будинки для роботи в італійському місті Ебола, на півдні країни. Чоловіка оштрафували на €1 тис. за подвійне порушення.

"Цей укол вакцини зробив моє сексуальне бажання значно сильнішим. У будь-якому випадку штраф - це добре витрачені гроші", - заявив чоловік.

"Чоловіка вперше оштрафували вранці, коли побачили, як він сідав в автофургон, припаркований поруч із пляжем. Таким користуються повії. Йому сказали, що порушив правила комендантської години. Оштрафували на 500 євро й відпустили. Проте менше ніж за годину зупинили дорогою до іншого фургона й оштрафували ще на 500 євро", - сказав представник місцевої поліції Сігісмондо Леттьері.

Згідно з італійськими правилами комендантської години, жителі мають сидіти вдома з 22:00 до 5:00. Вони можуть уникнути штрафу, якщо були на роботі чи у важливих справах. За даними МОЗ Італії, трохи менш як 17 млн осіб отримали щеплення. У країні з населенням 60 млн людей зареєстровано майже 4 млн випадків захворювання, понад 120 тис. людей загинули.

Зараз ви читаєте новину «"Вакцина вплинула" - 85-річний чоловік двічі за день порушив карантин заради повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути