середа, 18 січня 2017 10:03

Українець з росіянином отримали по 25 років тюрми за контрабанду кокаїну

Українець з росіянином отримали по 25 років тюрми за контрабанду кокаїну
radyga.kh.ua

Виходець з окупованої Ялти Ігор Польшин і москвич Олексій Цуркан отримали 25 років тюрми за спробу контрабанди кокаїну. Вирок зачитали в суді Тампи в штаті Флорида.

Про це інформує сайт Мін'юсту США.

Вихідця з окупованої Ялти Ігоря Польшина і москвича Олексія Цуркана затримали торік у листопаді поблизу берегів Пуерто-Рико. Вони намагалися вночі на яхті доставити на територію США 370 кг кокаїну загальною вартістю $10 млн.

Яхту, на якій вони пливли вночі без увімкнених вогнів, виявив патрульний прикордонний літак P-3 Orio. Він передав координати судна береговій охороні США. Під час обшуку знайшли 370 кг кокаїну, зокрема змішаного з продуктами харчування екіпажу.

Після перевірки яхти по базі даних, яка йшла під іспанським прапором, з'ясували, що вона є "судном-привидом", бо використовує чужий реєстраційний номер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний російський напій продають в Україні

Уточнюють, що раніше суд присяжних визнав Польшина і Цуркана винними в контрабанді наркотиків.

Поліція британського Лестерширу заробила на продажі дизайнерських речей 1,5 млн фунтів. Це майже 50 млн грн. Годинники, автомобілі, сумки і взуття конфіскували у злочинців. Продавали через електрон­ний аукціон "Ібей".

Три роки тому за 17 тис. фунтів продали літак, яким до країни ввозили кокаїн. У родини наркогангстера вилучили понад 200 дизайнерських речей. Кажуть, найбільший попит був на сумки "Луї Віттон" і годинники "Ролекс". Одразу купили туфлі від Крістіана Лубутена і Вів'єн Вествуд.

Зараз ви читаєте новину «Українець з росіянином отримали по 25 років тюрми за контрабанду кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути