понеділок, 08 лютого 2021 02:28

У Трампа попросили перенести розгляд імпічменту через шабат

У Трампа попросили перенести розгляд імпічменту через шабат

Один з адвокатів колишнього президента США Дональда Трампа Девід Шон офіційно звернувся до Сенату з проханням перенести слухання щодо імпічменту Трампа з суботи на інший день, бо в шабат він працювати не може.

Про це пише The New York Times. У листі Шон пояснив, що він єврей, який суворо дотримується релігійних заповідей, тому в суботу, а також у п'ятницю після заходу сонця він не може працювати через шабат.

Цей лист Шон надіслав лідерам демократів та республіканців у Сенаті, а також сенатору Патріку Легі, який головує на процесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп не буде свідчити у справі про імпічмент

Видання зазначає, що хоч розкладу засідання щодо імпічменту Трампа немає, пов'язані з процесом співрозмовники кажуть, що процес дуже ймовірно затягнеться до ночі п'ятниці з продовженням у суботу.

Якщо керівники Сенату підуть на пришвидшення судового процесу, щоб завершити його до заходу сонця у п'ятницю, це стане, на сьогодні, найшвидшим процесом щодо імпічменту в історії.

13 січня Палата представників підтримала рішення про імпічмент. "За" висловилися 222 демократи та 10 республіканців. Це була найбільша підтримка імпічменту серед членів рідної партії президента за всю американську історію.

Зараз ви читаєте новину «У Трампа попросили перенести розгляд імпічменту через шабат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути