субота, 01 жовтня 2016 15:59

У Росії продають дитячі ліжечка у вигляді ракетного комплексу "Бук"

У Росії продають дитячі ліжечка у вигляді Ракетних комплексів "Бук М-1". Такі ліжка пропонує один з інтернет-магазинів дитячих меблів.

"Представляємо вашій увазі новинку від нашої фабрики - ліжко Ракетний комплекс "Бук М-1"... Номерний знак з ім'ям малюка - в подарунок!", - йдеться в описі.

Магазин спеціалізується на продажах креативних дитячих меблів. Там є ліжечка у вигляді автомобілів Астон Мартін і БМВ, танків, пароплавів, мотоциклів і паровозів.

Вартість меблів - 10-11 тисяч рублів (приблизно 4,5 тисяч гривень).

 

Нагадаємо, 17 липня 2014 року у Донецькій області був збитий пасажирський літак Boeing777 компанії "Malaysia Airlines", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули 298 осіб, в тому числі маленькі діти.

28 вересня представники Міжнародної слідчої групи на зустрічі з родичами жертв катастрофи МН17 заявили, що літак був збитий ракетою з комплексу "Бук". Його привезли з Росії в Первомайський район Донецької області, який на момент катастрофи вже перебував під контролем проросійських терористів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму можуть з'явитися нові "Буки"

Зараз ви читаєте новину «У Росії продають дитячі ліжечка у вигляді ракетного комплексу "Бук"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути